Publicitat
Publicitat

BARÇA

És el tercer Museu més visitat d'Espanya

El Museu del Barça, el més visitat de Catalunya el 2011 amb un nou rècord de visites

El 2011 ha estat el millor any de la història per al Museu del Barça amb un augment del 24% pel que fa als visitants i un creixement del 59% de la facturació respecte del 2010

Segons ha informat el club, un total d'1.626.990 persones van visitar l'any passat el Camp Nou Experience, nom sota el qual s'agrupa el Tour per l'Estadi, la visita al Museu i l'espai multimèdia. Es tracta de la xifra més elevada dels 27 anys d'història del Museu del Barça, superant amb escreix l'anterior rècord, que es va assolir l'any 2007, amb 1.397.574 visitants.

Els visitants que van passar pel Camp Nou durant el 2011 situen el Museu del Barça com el tercer amb més afluència de tot l'Estat espanyol, només per darrere del Prado (2.911.767) i del Reina Sofía (2.705.529). En el cas de Catalunya, segueix liderant aquest rànquing, per davant del Museu Picasso de Barcelona i del Teatre-Museu Dalí de Figueres.

El mes de juliol, el més concorregut
Com és habitual, els mesos d'estiu són els més intensos al Museu del Barça. De fet, durant el mes de juliol del 2010 es va assolir la xifra més elevada amb 271.992 persones. I, per damunt de la resta de dies, cal destacar el 14 de juliol, amb 13.659 visitants. És el dia que més persones han visitat les instal·lacions del Club en una sola jornada.

Aquestes xifres espectaculars segueixen la tendència a l'alça que ja va experimentar el Museu President Núñez l'any passat, quan les visites ja van créixer gairebé un 20%. Precisament el 2010 va ser un any de completa modernització i transformació de les instal·lacions, amb la posada en marxa del Camp Nou Experience, un nou recorregut per l'interior de l'Estadi que permet conèixer, viure i emocionar-se amb el Barça, els seus jugadors i les fites històriques.

L'entrada per al Camp Nou Experience, que inclou l'entrada al Museu, la visita al Camp Nou i l'Espai Multimèdia, és gratuïta per als socis del FC Barcelona.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT