Barça
Esports Barça 14/07/2011

El Barça confirma que el Nàpols italià serà el rival al trofeu Joan Gamper

El partit es jugarà el dilluns 22 d'agost al Camp Nou, just després de la primera jornada de Lliga, i serà la presentació oficial de l'equip davant l'afició

Redacció
1 min
Cavani celebra amb eufòria el gol de la remuntada local.

BarcelonaEl Barça ha oficialitzat que el conjunt italià del Nàpols serà el rival dels blaugranes al Trofeu Joan Gamper d'enguany. El partit es disputarà just després que comenci la lliga, el dilluns 22 d'agost.

El Nàpols ha aconseguit aquest any classificar-se com a tercer a l'scudetto, i aquest any jugarà la Lliga de Campions. Entre les seves figures destaquen els davanters Ezequiel Lavezzi i Edinson Cavani, i el migcampista ofensiu eslovac Marek Hamšík. A més, el conjunt italià compta amb l'ex espanyolista Víctor Ruiz.

Com és habitual cada any, el Barça aprofitarà el Gamper per fer la presentació oficial de la plantilla, tot i que l'afició culer ja haurà pogut veure l'equip a l'Estadi en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya davant el Reial Madrid, que es jugarà cinc dies abans, el 17 d'agost.

Barça i Nàpols mai s'han enfrontat en partit oficial, i només en una ocasió van jugar un partit amistós. Va ser el 1978 i va acabar amb empat a 1.

stats