Copa Catalunya
Esports Barça 17/04/2013

El filial del Barça supera el Nàstic i arriba a la final de la Copa Catalunya (1-0)

Un gol de Lombán, de penal, ha estat suficient perquè els d'Eusebio Sacristán accedissin a la final, on es veuran les cares amb l'Espanyol

M. Molina
2 min
Els jugadors del Barça B celebren el gol de Lombán contra el Nàstic GIMNASTICDETARRAGONA.COM

BarcelonaEl Barça ha derrotat el Nàstic i s'ha classificat per la final de la Copa Catalunya, on ara jugarà contra l'Espanyol. El conjunt blaugrana, que ha participat a les semifinals del torneig amb l'equip i l'entrenador del filial, ha guanyat gràcies a un solitari gol de Lombán, de penal (1-0).

El filial, que juga a una categoria superior que el Nàstic, ha exhibit aquesta superioritat sobre la gespa del Nou Estadi de Tarragona amb un joc més vertical i ofensiu que el seu rival.

Malgrat que la primera ocasió ha estat del conjunt amfitrió, amb un tir d'Eugeni que ha rebutjat Oier amb una gran estirada, el Barça ha marcat en la primera arribada amb perill. Patric ha caigut dintre l'àrea i l'àrbitre ha indicat els onze metres. Lombán no ha fallat des del punt de penal i ha anotat el que seria el gol definitiu de la semifinal.

Amb avantatge, els blaugranes han fet encara més evident el seu domini i han generat més ocasions clares, davant un Nàstic que ha pogut arribar a la frontal però no ha pogut superar l'última línia defensiva del Barça B.

Al segon temps, tots dos equips han fet canvis i el conjunt grana, empès per la necessitat d'empatar, ha fet un pas endavant. El Barça B ha perdut una mica de domini mentre que el Nàstic ha arribat amb més perill, sobretot al tram final. L'ocasió més clara per empatar l'ha tingut Fran Cabria al minut 89, però el seu xut des de l'àrea petita, molt forçat, ha sortit desviat.

Al final, victòria del Barça, que ara jugarà la final contra l'Espanyol, que en la primera semifinal s'ha desfet del Llagostera. El partit definitiu encara no té data, si bé el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha confirmat que es jugarà a un estadi de Barcelona.

stats