BARÇA
Esports Barça 11/02/2012

El Barça no pot remuntar i es deixa tres punts a Pamplona (3-2)

Els catalans cauen contra l'Osasuna en un partit molt fluix i es deixen mitja Lliga a El Sadar. A més, poden acabar la jornada aquest diumenge a deu punts del Reial Madrid

D.r. Jover
Lekic, després d'un dels gols de l'Osasuna

BarcelonaEl Barça no ha pogut remuntar aquest dissabte a Pamplona un partit que ha perdut en el primer temps, en què ha marxat al vestidor amb un 2-0 en contra degut a dos gols de Lekic (4' i 21'). En el segon temps els de Pep Guardiola han sortit molt agressius i han retallat distàncies al 51' amb un gol d'Alexis, però Raúl García, al 55', ha situat el 3-1 que ha complicat encara més les coses al Barça, que tan sols ha pogut marcar un gol més i ha sumat la segona derrota de la temporada.

L'entrada de Cuenca i Tello al segon temps -Guardiola ha situat Sergi Roberto de titular- ha donat al Barça més profunditat i tots dos han estat molt millor que Pedro, que en el primer temps ha estat perdut. Tello, al 73' de partit, ha fet el 3-2 amb un bon gol amb la cama esquerra i al minut 81' Alexis Sánchez ha vist com li han anul·lat un gol perquè Sergi Roberto havia tocat amb el cap una centrada de Messi que el xilè havia aconseguit introduir a la porteria.

En el primer temps el Barça ha llançat a les escombraries quaranta-cinc minuts. No s'ha trobat gens còmode i no ha estat ell. Ha rifat diverses pilotes en comptes de jugar-la en curt i no s'ha assemblat en res a l'equip que ha guanyat la Lliga en les darreres tres temporades. Tot i el resultat el Barça ha seguit intentant-ho, però sense èxit. Messi, molt desdibuixat, ha estat el que més a prop ha estat de retallar distàncies amb un xut tou quan s'ha plantat davant del porter Andrés Fernández.

En el segon temps el Barça ha estat superior però ha pagat molt car el fet d'haver regalat el primer temps a l'Osasuna, que tot i patir durant els últims quinze minuts de partit ha sabut aguantar la pressió del Barça i endur-se tres punts d'or. Aquesta derrota deixa el Barça en una situació molt compromesa, ja que pot acabar la jornada a deu punts del Reial Madrid, que ha de jugar aquest diumenge contra el Llevant.

Fitxa Tècnica:

3- Osasuna: Andrés Fernández, Marc Bertrán , Sergio, Flaño, Raitala, Cejudo, Nekounam, Puñal, Nino (Lolo 77'), Raúl García (Damià 88') i Lekic (Ibrahima 70').

2- FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué (Fàbregas 70'), Puyol (Cuenca 46'), Abidal, Mascherano, Thiago, Sergi Roberto, Pedro (Tello 46'), Alexis i Messi

Gols: 1-0 Lekic (4'), 2-0 Lekic (21'), 2-1 Alexis (51'), 3-1 Raúl García (55'), 3-2 Tello (73')