Barça
Esports Barça 27/01/2013

El Barça reprèn el pols a la Lliga contra l'Osasuna després de l'ensopegada a Anoeta (19 h)

Roura no podrà comptar amb Piqué, sancionat, i podria fer rotacions per donar minuts a jugadors menys habituals com Thiago, Adriano, Alexis o Villa. Mendilibar té les baixes de Damià, Annan, Asier Riesgo, Timor, Sisi i Armenteros

Efe
2 min
Els jugadors del Barça celebren el gol de Messi contra el Màlaga

BarcelonaDesprés de sumar la primera derrota de la temporada en Lliga a Anoeta contra la Reial Societat, el Barça reprèn aquest diumenge (19 h, Canal+Liga / GolT) el pols a la competició contra l'Osasuna, amb Leo Messi recuperat, i amb l'objectiu d'iniciar una nova ratxa de victòries que el porti a reconquerir el títol tan aviat com sigui possible.

Serà baixa per al partit Gerard Piqué, expulsat a Anoeta. La seva absència a l'eix de la defensa la cobrirà el capità Carles Puyol, que es va quedar a la banqueta en l'últim compromís de Copa.

L'esforç que l'equip va haver de fer dijous i la imminent eliminatòria de Copa contra el Reial Madrid –el quart clàssic de la temporada es disputa dimecres al Bernabéu– fa pensar que Jordi Roura reservarà alguns dels seus millors homes davant els navarresos.

Jugadors com Alves, Iniesta, Xavi o Pedro podrien tenir descans i deixar pas a futbolistes que porten acumulats menys minuts, com Adriano, Thiago, Alexis o Villa.

D'altra banda, l'Osasuna, amb la moral alta després dels últims resultats obtinguts, intentarà donar la sorpresa i sortir dels llocs de descens. Els de José Luis Mendilibar van superar el Deportivo (2-1) en l'última jornada de Lliga, van abandonar el lloc de cuer i van oferir una bona imatge davant la seva afició, la qual cosa els dóna confiança per al partit al Camp Nou.

El tècnic visitant no podrà comptar amb Damià Abella, sancionat; Anthony Annan, a la Copa d'Àfrica amb la selecció de Ghana, i Asier Riesgo, David Timor i Sisi, lesionats. D'altra banda, l'argentí Emiliano Armenteros pateix molèsties musculars a la cuixa esquerra després de l'entrenament a Tajonar.

Mendilibar està obligat a fer almenys dos canvis al seu equip respecte a l'últim partit, de manera que Nano es perfila com a substitut de Damià a la banda esquerre de la defensa, De las Cuevas podria jugar en lloc d'Armenteros a la mitja punta, i Oier Sanjurjo i Patxi Puñal opten a un lloc en el doble pivot, on Lolo mantindrà la seva posició de titular.

stats