BARÇA
Esports Barça 17/09/2011

L'Osasuna paga els plats trencats i surt golejat del Camp Nou (8-0)

El Barça ha agradat i s'ha agradat, aquest vespre, al Camp Nou. Els de Guardiola, després de dos empats seguits, han tornat a guanyar de la millor manera possible: golejant l'Osasuna

Nuria García
Cesc i Messi celebren un gol davant l'Osasuna / PERE VIRGILI

BarcelonaQui dubtava del Barça ja pot deixar de fer-ho. Els de Guardiola han fet un gran partit contra l'Osasuna, equip al que els blaugranes han golejat a plaer.

El Barça s'ha refet dels dos últims empats per la via ràpida. Abans del minut cinc de partit Leo Messi ja havia superat el porter visitant, Andrés Fernández. Una passada llarga ha arribat a Dani Alves dins de l'àrea. El lateral brasiler, de cap, ha enviat la pilota al segon pal on Leo Messi, que s'ha avançat al porter, ha aconseguit el primer gol (4').

La possessió de la pilota ha estat pel Barça, que ha seguit pressionant la porteria de l'Osasuna. Així, als 12 minuts, Cesc ha marcat el segon gol després d'una gran jugada de combinació amb Leo Messi. Abans del descans ja estava clar que l'Osasuna pagaria els plats trencats. I és que al 34', Villa marcava el tercer. Abidal ha fet una bona assitència cap a l'asturià, que amb un toc subtil ha recollit la pilota amb la dreta i ha superat el porter amb l'esquerra.

Abans del descans, el festival del Barça ha seguit. El marcador al descans reflectia un 5-0. Roversio ha fet el quart en pròpia porta després que el refús d'Andrés Fernández al xut de Villa hagi anat als seus peus (39'). I el cinquè ha estat obra de Leo Messi. Cesc ha rebut una pilota de Xavi a l'interior de l'àrea i el d'Arenys ha fet una volta sobre si mateix i ha cedit la pilota a Messi, que ha marcat el cinquè a plaer.

Amb l'inci de la segona part res no ha canviat. El Barça ha seguit tenint la possessió, que fins i tot ha rondat el 85%. Tot i que la pilota ha estat pel Barça, la intensitat ha baixat respecte a la primera part. Tot i així, Xavi ha fet el sisè gol del Barça aprofitant una passada picada de Messi. El de Terrassa ha rematat de vaselina per sobre el porter.

Però la golejada del Barça no ha acabat aquí. Cesc s'ha emportat la pilota i l'ha deixat a Villa, que còmodament ha fet el setè (76'). I tot just dos minuts més tard, novament Leo Messi feia el vuitè.

BARÇA 8

OSASUNA 0

Barça: Valdés; Alves, Puyol (Maxwell 53'), Mascherano, Abidal (Adriano 46'); Busquets, Xavi (Afellay 60'), Thiago; Cesc, Messi i Villa.

Osasuna: Andrés Fernández; Marc Bertrán, Roversio, Rubén, Raitala (Cejudo 46'); Damiá, Puñal (Timor 77'), Lolo, Lamah; Raúl García (Ibrahima 61') i Nino.

Gols: 1-0 (4') Messi. 2-0 (12') Cesc. 3-0 (34') Villa. 4-0 (39') Roversio, en pròpia porta. 5-0 (40') Messi. 6-0 (56') Xavi. 7-0 (76') Villa. 8-0 (78') Leo Messi.

Àrbitre: Muñiz Fernández (col·legi asturià). Targetes grogues: Villa (35'), Lamah (43'), Raúl García (48'), Ibrahima (73'), Damià (82')