Barça
Esports Barça 02/01/2012

El Barça-Osasuna serà el primer partit sense poder fumar al Camp Nou

El partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el conjunt navarrès serà el primer enfrontament en què entrarà en vigor la normativa que prohibeix fumar a qualsevol indret de l'estadi

Ara
1 min

BarcelonaAquest dimecres en el partit contra l'Osasuna de Copa del Rei entrarà en vigor la normativa que prohibeix fumar al Camp Nou i serà la primera vegada en què l’estadi estarà lliure de fum, des que es va inaugurar l’any 1957.

La prohibició de fumar a totes les instal·lacions esportives del Barça va ser una decisió ratificada en l'última assemblea de socis compromissaris del Barça, amb 538 vots a favor, 89 en contra i 38 en blanc. A la reunió, celebrada el 24 de setembre, es va decidir que la normativa entraria en vigor a partir del 2012.

Seran els empleats del Barça al Camp Nou els encarregats de vetllar pel compliment d'aquesta normativa. En cas de detectar algun aficionat que estigui fumant, se'l convidarà a deixar de fer-ho o a sortir de l'estadi. Si continua amb la voluntat de fumar, se li demanarà que s'identifiqui amb el carnet de soci i el cas passarà a la Comissió de Disciplina del club.

stats