Barça
Esports Barça 26/08/2012

El Barça juga a Pamplona amb el record ben fresc de la darrera derrota allà

Tito Vilanova ha recordat que van perdre la Lliga passada al Reyno de Navarra i s'endú 20 jugadors, Alex Song inclòs (19 h, GolT i C+ Liga)

Albert Solé
2 min
EL VERD DE LA 'DESESPERANÇA'
 El Barça va fer un partit molt discret a Pamplona l'11 de febrer i es va deixar tres punts claus per a la Lliga, que es va acabar enduent el Madrid.

BarcelonaEl primer desplaçament del Barça aquesta temporada és al Reyno de Navarra de Pamplona, un estadi que porta mals records als jugadors blaugranes. L'11 de febrer d'aquest any, en plena cursa per retallar 7 punts al Reial Madrid, els blaugranes van ensopegar contra l'Osasuna en un molt mal partit amb una primera part especialment horrible, i van acabar perdent per 3-2.

Song podria tenir minuts

Tito Vilanova s'ha endut a Pamplona 20 futbolistes, entre els quals hi ha l'últim fitxatge del club, Alex Song. El camerunès podria tenir els primers minuts com a blaugrana, segons paraules del tècnic. A més de Song, segurament Villa també tornarà a tenir minuts si el partit ho permet, per seguir agafant forma. Els que no han entrat a la llista, a banda dels lesionats Thiago i Cuenca −a banda d'Abidal i Muniesa−, són Afellay, Fontàs i Dos Santos, descartats. Cap dels tres compta per a Tito, i el club els està buscant una sortida. La demostració és que encara no han entrat en cap convocatòria dels tres partits oficials de la temporada disputats fins ara.

Anthony Annan

L'Osasuna, que va estrenar-se aquesta temporada amb una derrota a Riazor per 2-0, jugarà avui contra el Barça sense Armenteros ni Nano, tots dos lesionats. Tampoc jugarà encara l'últim fitxatge osasunista, Anthony Annan, cedit pel Schalke 04 alemany. Annan, un migcampista ghanès de 26 anys, és el fill d'un cosí de l'exsecretari general de l'ONU Kofi Annan. Es tracta de la setena incorporació de l'Osasuna, després de Joseba Llorente (Reial Societat), Armenteros (Rayo) i Sisi (Valladolid), entre altres.

Alineacions probables

Osasuna: Andrés Fernández; Marc Bertrán, Arribas, Miguel Flaño, Damià; Puñal, Raoul Loé; Cejudo, Nino, Sisi; i Joseba Llorente.

FC Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi i Cesc.

Àrbitre: Muñiz Fernández

Estadi: Reyno de Navarra

Hora: 19.00 h (GolT i Canal+ Liga)

stats