Publicitat
Publicitat

BARÇA

La UEFA podria imposar-li una sanció

Guardiola: "Sergio Ramos té raó: només Busquets i Marcelo saben què va passar"

El tècnic diu que ha parlat amb el jugador i es creu Busquets. És per això que confia que el de Badia pugui jugar la final del proper 28 de maig a Wembley

Guardiola ha afirmat que tots estan preocupats per la sanció que la UEFA podria imposar a Busquets per l'incident que, segons el delegat de la UEFA, va tenir el de Badia amb Marcelo: "Esperem a dilluns que la UEFA dicti sentència o prengui la decisió i llavors mirarem", ha dit Guardiola, que ha apuntat que ell va parlar amb Busquets i que es creu el jugador.

"Tots estem preocupats i estem pendents de la resolució. Tant de bo pugui jugar la final, jo ho prefereixo, però a partir de demà ja farem les valoracions oportunes. Però Sergio Ramos té raó: només Busquets i Marcelo saben què va passar".

Respecte si el Madrid té alguna cosa a veure amb aquest expedient que va obrir la UEFA a Busquets, Guardiola ha estat clar: "Tothom sap com va anar. Del Madrid ja en vam parlar molt durant el mes d'abril. Jugarem amb ells la Supercopa, fins llavors no toca parlar del Madrid".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT