LA PILOTA D'OR, BLAUGRANA
Esports Barça 11/01/2011

Guardiola: “És molt just que tres jugadors del Barça estiguin entre els millors”

El tècnic afirma que està molt content per haver estat a la gala i pel comportament dels jugadors i explica que coneixent-los, les enveges no existeixen

Nuria García
2 min
Pep Guardiola, escoltant una de les preguntes.

Sant Joan Despí"És molt just que tres jugadors del Barça estiguin entre els millors". Pep Guardiola ha volgut tancar les polèmiques creades després de saber que Leo Messi era el guanyador de la Pilota d'Or del 2010. "Ha guanyat el Leo perquè més de 400 persones amb els seus vots ho van decidir. Qualsevol persona que cregui que no és just té dret a pensar-ho, cadascú té els seus gustos. Jo segueixo pensant que Messi és el millor, però podria haver guanyat qualsevol dels tres", ha dit Guardiola, que creu que l'argentí no ha robat res a Espanya com des de certs sectors de la premsa s'ha insinuat. "Què ha de robar Messi? Messi ens dóna, ens dóna molt a tots".

"Els tres estan molt contents, és inevitable. Són tres jugadors més que competitius, són una passada. Quan estan allà dalt, tots volen guanyar, però es tenen tant de respecte entre ells i a la institució que accepten ho tot. Són els tres millors jugadors del món. S'estimen molt, els tres estan contents d'haver estat on han estat", ha reconegut Guardiola.

El tècnic va ser l'encarregat d'entregar el trofeu a Leo Messi. "Va ser un reconeixement al futbol de base de tot el món. Tres jugadors que juguen al Barça són els tres millors jugadors del món. Ells ho gaudeixen i estan més que satisfets del que han assolit", ha destacat l'entrenador, i ha afegit: "És tot mèrit seu, dels seus companys i de nosaltres, que els ajudem a expressar el seu talent. Estem només per donar-los un cop de mà, perquè la gent els vegi i, a final d'any, els voti"

Guardiola, que ha assegurat que va decidir parlar en català "en el moment de sortir" ha explicat que està "molt content" per haver estat a la gala. "No tinc el sentit de l'humor del Gran Wyoming. Si l'hagués tingut, hauria fet un speech, però no es dóna el cas", ha ironitzat el tècnic, que ha dit que és "un professional" i que va anar a Zuric per "fer bé la feina".

stats