Publicitat
Publicitat

BARÇA

Trias donarà la Medalla d'Or de la Ciutat a Guardiola quan deixi de guanyar

L'alcalde de Barcelona diu que Guardiola "ara no té necessitat de més medalles" i que les necessitarà "quan tingui dificultats". "Serà llavors quan em tindrà al seu costat", diu

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha confessat que li faria "molta il·lusió" nomenar l'entrenador del Barça, Josep Guardiola, fill predilecte de la ciutat i donar-li la Medalla d'Or de la Ciutat, però ha dit que ho farà "quan vinguin els moments difícils".

Com a bon aficionat culer, Trias ha expressat la seva por que algun dia s'acabi la bona ratxa de triomfs del Barça i "en aquell moment serà quan Barcelona reconeixerà Guardiola", de qui ha dit que "dóna prestigi i bona imatge" a la ciutat de Barcelona.

"En els moments difícils, el senyor Guardiola em tindrà al seu costat, perquè ara no té necessitat de més medalles, les necessitarà quan tingui dificultats, i llavors em tindrà al seu costat", ha dit l'alcalde, en resposta a un empresari que li ha preguntat sobre la possibilitat d'utilitzar Guardiola a les campanyes turístiques de la ciutat.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT