BARÇA

Roda de premsa prèvia al partit del Camp Nou

Pep Guardiola: "És un repte guanyar el Rubín"

Pep Guardiola, entrenador del FC Barcelona, ha donat la seva opinió respecte a l'elecció d'Iniesta, Messi i Xavi, el partit de demà i la polèmica de Pamplona

Pep Guardiola, entrenador del FC Barcelona, ha donat la seva opinió respecte a l'elecció d'Iniesta, Messi i Xavi: "Dóna prestigi que hagin escollit tres jugadors del FC Barcelona com a candidats a la Pilota d'Or. És un èxit meravellós". Respecte a la seva presència a la gala, el tècnic ha dit: “No sé si hi aniré, ja veurem el pla de treball”.

Respecte al partit de Lliga de Campions de demà, Pep Guardiola ha assegurat que "és un repte guanyar el Rubín. No sé si plantejaran el partit com les tres anteriors vegades o si seran més ofensius”. “El filial juga dimecres i també és un partit important per a ells. Per això no he volgut treure'ls més jugadors”, ha confessat, abans de confirmar que Pinto jugarà.

La polèmica pel desplaçament a Pamplona encara continua. “Dissabte tothom va donar per fetes les opinions. Jo vaig donar la meva. Va ser un dia molt dur i molt intens. Després el club i la federació van avalar el que vaig dir”, ha dit. “No em sento sol. Treballo en un club on em sento molt ben protegit, tant per Laporta com per Rosell”, ha comentat Guardiola.

Més continguts de