BARÇA
Esports Barça 13/12/2010

Guardiola: “Som uns privilegiats per viure això cada setmana. Han fet un partit extraordinari”

El tècnic blaugrana elogia el joc dels seus jugadors, però recorda que aquest bon moment no durarà sempre i que depèn d'ells allargar-lo

Nuria García
2 min
Pep Guardiola, durant el partit contra la Reial Societat

BarcelonaPep Guardiola segueix desfent-se en elogis cap als seus jugadors. Després d'una nova exhibició, aquest cop davant la Reial Societat, el tècnic blaugrana ha explicat que són els propis jugadors "els que ens donen una lliçó i els que ens ensenyen què han de fer. Hem de ser conscients de què és el que fa aquest equip", ha destacat.

"Som uns privilegiats per viure això cada setmana, perquè aquests jugadors estan fent uns grans partits", ha assegurat Guardiola, que ha apuntat que l'equip està "en un punt de confiança molt gran que hem d'intentar mantenir. En l'esport sempre hi ha un punt on hi ha una davallada. Això no durarà sempre, però depèn de nosaltres allargar-lo".

A més, Guardiola ha dit que l'equip juga per agradar a l'afició: "La gent marxa cap a casa dient: 'Cony, ens ho hem tornat a passar molt bé!' Això és l'èxit".

Respecte el partit, l'entrenador ha afirmat que sabien que la Reial Societat faria un joc molt directe: "No combinen massa, però són molt disciplinats. La base és la de l'any passat, el que fan ho fan molt bé, sinó no estarien on estan a la classificació i, si haguéssim entrat en aquest joc d'anar i tornar, hauríem tingut problemes", ha recordat.

Guardiola també ha parlat sobre el proper partit que jugarà l'equip: el derbi. "Hem de preparar la sortida més complicada que tenim aquest any. Juguem contra l'equip de la ciutat i li tinc un respecte immens. Sabem que a Cornellà ningú guanya ni empata. És una prova vital, la sortida més complicada que tenim a la Lliga", ha assegurat, i ha afegit: "Són molt dinàmics. Si ens ha costat en els últims anys és perquè fan molt bé les coses". A més, també ha elogiat el tècnic periquito: "La trajectòria de Pochettino està sent una passada".

stats