BARÇA
Esports Barça 20/01/2011

Amb Guardiola, el Barça ha perdut només 14 partits dels 154 que ha disputat

El balanç des que el tècnic de Santpedor va arribar el passat estiu del 2008 a la banqueta blaugrana és espectacular. Amb el Betis va perdre el tercer partit del curs

Redacció
1 min
Pep Guardiola dóna ordres durant el partit de Lliga contra el Màlaga.

BarcelonaCatorze derrotes en 154 partits, l'última dimecres a la nit contra el Betis (3-1), és l'espectacular balanç del Barça des que Pep Guardiola es va fer càrrec de l'equip l'estiu de 2008.

La derrota a Sevilla és la tercera de la temporada i cap d'elles ha resultat transcendent per la sort de l'equip. La primera també es va produir a Sevilla, en l'anada de la Supercopa d'Espanya. Els de Guardiola van perdre 3-1 al Sánchez Pizjuan, un resultat que va quedar minimitzat amb el 4-0 aconseguit en la tornada, el que li va donar el títol.

La segona derrota de la temporada va ser contra l'Hèrcules, en un partit de Lliga en què els d'Esteban Vigo es van imposar per 0-2 al Camp Nou. Des de l'inici del curs, el Barça ha disputat 33 partits oficials. A la Lliga, deixant de banda la derrota contra l'Hèrcules i l'empat contra el Mallorca a casa, la resta tot han estat triomfs. En total, 17 victòries, un empat i una derrota en 19 partits a la Lliga. A la Lliga de Campions, el Barça ha guanyat quatre dels sis partits disputats i a la Copa del Rei, els blaugranes han aconseguit tres victòries en els sis partits jugats, la resta són dos empats i una derrota.

En les dues temporades anteriors amb Guardiola, els números signats han estat molt bons. En el primer exercici (2008-2009), el Barça únicament va perdre set partits dels 62 enfrontaments disputats. En la temporada passada, el Barça només va encaixar quatre derrotes en els 59 partits que va jugar.

stats