BARÇA
Esports Barça 08/02/2011

El Barça torna als entrenaments en família

La plantilla s'exercita amb tres jugadors del primer equip: Pinto, Maxwell i Keita. Puyol i Jeffren s'entrenen a banda i Adriano, absent perquè li han tret un queixal

Nuria García
1 min
Pinto, amb Guardiola, durant un entrenament del primer equip. / FCBARCELONA.COM

BarcelonaEntrenament en família el que fa avui el conjunt de Pep Guardiola. L'èxode de jugadors amb les seves seleccions (14 blaugranes hi han anat convocats) fa que l'entrenador només pugui comptar amb tres jugadors del primer equip en l'entrenament d'aquest matí: Pinto, Maxwell i Keita.

Després de dos dies de festa (els blaugranes van jugar dissabte a la nit i diumenge i dilluns no es van exercitar), Guardiola no podrà començar a preparar el partit contra l'Sporting de Gijón fins dijous a la tarda, que serà quan pugui disposar de tots els jugadors internacionals.

Avui, a més dels jugadors que han marxat amb les seves seleccions, Puyol i Jeffren segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions i s'exerciten a banda del grup i Adriano també es perd l'entrenament després que li hagin tret un queixal.

El tècnic blaugrana ha cridat a vuit jugadors del filial: Víctor Vázquez, Nolito, Miño, Muniesa, Jonathan Dos Santos, Illie, Bartra i Tello.

stats