BARÇA
Esports Barça 10/01/2011

Xavi, Iniesta i Messi, més de 10 anys al Barça

Els tres finalistes a la Pilota d'Or porten gairebé tota la vida vestint la samarreta blaugrana. Xavi és el que més temps porta, un total de 20 anys, des que en tenia 11

Toni Padilla
1 min
Messi s'abraça a Pedro després de marcar-li al Dépor.

BarcelonaEls tres finalistes a la Pilota d'Or fa més de 10 anys que vesteixen la samarreta del Barça. Xavi, Iniesta i Messi van arribar al club de ben petitets i han vestit gairebé durant tota la seva carrera esportiva de blaugranes.

Xavi va arribar el juliol del 1991 a La Masia i durant molts anys els seus familiars el van acompanyar als entrenaments. Quan va entrar al futbol de base, el de Terrassa tenia 11 anys, dimecres 26 de gener en farà 31. És a dir, gairebé 20 anys defensant els colors del Barça.

Andrés Iniesta, per la seva banda, va ser descobert en un torneig de futbol 7 aleví, el de Brunete, l'any 1996. Si això era al juliol, al setembre el Barça el va incorporar. Va arribar a la disciplina blaugrana amb 12 anys i ara en té 26.

I per últim, l'argentí Leo Messi fa poc que ha complert els 10 anys vestint la samarreta del Barça. El davanter va arribar a finals de l'any 2000, quan Carles Rexach el va veure en un partit organitzat només per veure'l jugar. Messi tenia 13 anys i ara en té 23. Dels tres, és l'únic que ja sap què és guanyar la Pilota d'Or –la va guanyar l'any passat–.

stats