Wembley 2011
Esports Barça 29/05/2011

Barça i Porto jugaran la Supercopa d'Europa el divendres 26 d'agost a Mònaco

Els blaugranes jugaran després d'imposar-se a la Champions (contra el ManU, per 3-1) i els portuguesos com a campions de l'Europa League (contra l'Sporting de Braga per 1-0)

Redacció
1 min
El detall amb abidal Un dels moments culminants de la nit va ser la cessió del braçalet de capità a Abidal i poder veure el francès aixecant el trofeu.

BarcelonaBarça i Porto jugaran la final de la Supercopa d'Europa el proper divendres 26 d'agost a Mònaco, després de guanyar la Champions i l'Europa League, respectivament.

Els blaugranes han aconseguit guanyar la Copa d'Europa aquest dissabte a Wembley, després de superar el Manchester United per 3-1, i han aixecat la seva 4a 'orelluda' particular. Mentre el Porto va proclamar-se campió de l'Europa League -l'antiga copa de la UEFA- superant l'Sporting de Braga per 1-0 a la final disputada el 18 de maig.

El guanyador de la Supercopa europea prendrà el relleu de l'Atlètic de Madrid com a campió d'aquest trofeu, qui aquesta temporada havia superat l'Inter per 2-0.

El Barça ha guanyat la Supercopa en tres ocasions. El 1992 contra el Werder Bremen alemany; el 1997 davant el Borussia Dortmund -també alemany- i el 2009 contra el Shakhtar Donetsk ucraïnès. Mentre el Porto tan sols en té una al seu palmarès, aconseguida el 1987 contra l'Ajax holandès.

stats