BARÇA
Esports Barça 18/06/2011

Puyol no deixa de treballar i la seva recuperació va pel bon camí

Carles Puyol està a punt de finalitzar la primera fase de la recuperació de l’artroscòpia a la qual va ser sotmès el seu genoll esquerre.

Redacció
2 min
Carles Puyol s'exercita en solitari.

BarcelonaEl capità treballa dur per estar totalment recuperat per a l’inici de la temporada oficial i per això combina el merescut descans estiuenc amb intenses sessions de recuperació. Puyol fa exercicis de musculació i aviat podrà començar a fer treball de camp. El jugador va passar uns dies a Eivissa amb la seva parella, però fins i tot durant aquest petit viatge va estar acompanyat pel preparador físic Juanjo Brau, amb qui va seguir treballant a l'illa.

Segons ha informat la web del Barça, Puyol esta finalitzant la primera fase de tres setmanes en la qual l’objectiu és muscular la cama lesionada. Aquesta fase està prevista que finalitzi a finals de la propera setmana. Si tot va segons les previsions, la darrera setmana del mes de juny començarà a fer treball de camp de forma suau i progressiva. L’objectiu és que Puyol estigui en perfectes condicions per començar la temporada de competició oficial tal com estableixen els terminis marcats després de l’artroscòpia a la qual va ser sotmès l’ 1 de juny passat.

Puyol va haver de passar pel quiròfan després d’estar tres mesos de baixa a causa d’una tendinopatia en el vast extern del genoll esquerre que se li va detectar després del partit contra el Racing de Santander al Camp Nou el 22 de gener. Des d’aquell enfrontament, el central blaugrana no va poder jugar fins al 15 d’abril en el partit de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Des d’aquell dia, Guardiola va anar dosificant-lo i va poder participar en els dos partits de la semifinal de la Lliga de Campions i va jugar els últims tres minuts de la final de Wembley. L’1 de juny va ser sotmès a una artroscòpia a càrrec del doctor Ramon Cugat i se li va extreure del genoll esquerre un cos lliure cartilaginós provinent de la tròclea femoral.

stats