Barça
Esports Barça 03/03/2011

El Barça descarta el RACC com a agència de viatges del club, i contracta Halcón Viajes

El club assegura que amb la nova agència els viatges dels socis i aficionats amb l'equip costaran un 50% menys, i que el club també s'estalviarà uns 800.000 euros

Albert Solé
1 min

BarcelonaHalcón Viajes serà l'encarregat d'organitzar els viatges del Barça a partir de la temporada que ve (11/12), en substitució del RACC. Avui la junta directiva ha confirmat aquest canvi, i ha volgut agrair la tasca del RACC durant tots aquests anys. El vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, ha explicat que amb el canvi d'agència, el soci s'estalviarà com a mínim un 50% del que li costaven fins ara els viatges per seguir el Barça a la Lliga i a la Champions, i a més el propi club també s'estalviarà uns 800.000 euros anuals en el compte d'explotació.

Cardoner ha explicat que no han descartat encara la promesa electoral de crear una agència de viatges pròpia, però sí que ha recordat que l'objectiu d'aquella promesa era poder oferir al soci i aficionat els preus més baixos possibles per seguir el Barça arreu, "i si la amb la creació de l'agència pròpia no poden oferir millors preus que amb aquesta aliança amb Halcón Viajes, no ho faran".

A més, Halcón Viajes instal·larà una oficina dins les instal·lacions del club per facilitar el contacte mab el socis per als viatges del Barça, però també oferirà els seus serveis com a agència de viatges, al marge dels del Barça.

stats