ESPANYOL-BARÇA
Esports Barça 18/12/2010

Rosell: “Tenim uns jugadors meravellosos i un entrenador que fa una tàctica fantàstica”

Sandro Rosell, president del Barça, assegura que ha patit perquè "els derbis sempre tenen aquest punt de diferència que et fa patir una mica més del que és normal"

Nuria García
1 min
Sandro Rosell, amb Sánchez Llibre a Cornellà-El Prat

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, ha presenciat el seu primer derbi des de la llotja de Cornellà-El Prat i s'ha mostrat més que satisfet pel joc desplegat per l'equip durant el partit. "Tenim uns jugadors meravellosos i un entrenador que fa una tàctica fantàstica", ha explicat Rosell.

Rosell ha reconegut que ha patit perquè, segons ell, "els derbis sempre tenen aquest punt de diferència que et fa patir una mica més del que és normal". A més, ha apuntat que es pateix molt a les llotges, però a Cornellà-El Prat, "el patiment és només pel joc" ja que la directiva de l'Espanyol ha tractat els dirigents blaugranes "d'una manera exquisida".

Per últim, Rosell ha volgut destacar el bon ambient que ha hagut entre els dos equips. "Hi ha molta gent de l'Espanyol que és amiga de gent que és del Barça i a l'inrevés. La relació entre les directives, igual que la de les aficions, ha de ser bona, exquisida. Una cosa és la rivalitat al camp, que ha de ser màxima, i una altra la de l'afició i la de la directiva", ha dit.

stats