BARÇA
Esports Barça 16/03/2013

El Barça prepara el partit contra el Rayo sense Xavi ni Puyol i amb el porter del filial Oier

Xavi segueix la recuperació de la sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama dreta i no podrà jugar aquest diumenge (21 hores) al Camp Nou

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça segueix preparant el partit de Lliga d'aquest diumenge contra el Rayo Vallecano al Camp Nou (21 hores). Aquest dissabte al matí, els jugadors s'han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

En aquesta sessió no han participat ni Xavi ni Puyol. El migcampista segueix la recuperació de la sobrecàrrega al bíceps femoral i no podrà jugar contra el Rayo, mentre que el defensa va ser sotmès aquest divendres a una artroscòpia al genoll dret.

Per completar l'entrenament, el segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha cridat el porter del filial Oier. El porter titular del primer equip, Víctor Valdés, haurà de complir contra el Rayo el segon dels quatre partits de sanció que li han imposat i, per tant, un dels porters del filial haurà d'asseure's a la banqueta per ser el suplent de José Manuel Pinto.

Abans d'enfrontar-se al Rayo, l'equip farà aquest diumenge al matí (12 hores), l'últim entrenament al Camp Nou a porta tancada.

stats