BARÇA
Esports Barça 17/04/2011

Puyol: “La final de Copa no té res a veure amb les trajectòries, serà un partit bonic de jugar”

Carles Puyol s'ha entrenat amb normalitat, però no serà fins dimecres quan sabrà si està del tot recuperat de les molèsties als isquiotibials per jugar la final de la Copa del Rei

Nuria García
2 min
Carles Puyol s'ha entrenat amb normalitat.

BarcelonaCarles Puyol va ser aquest dissabte la notícia positiva i la negativa. El capità del Barça tornava a l'onze titular després de tres mesos allunyat dels terrenys de joc a causa d'una lesió al genoll, però avançada la segona part s'havia de retirar del camp amb molèsties musculars als isquiotibials. "Sempre hi ha riscos i no passa res, vam prendre la decisió correcta", ha dit Puyol sobre si va ser massa precipitat fer-lo jugar d'inici al Bernabéu.

Aquest matí s'ha entrenat amb normalitat amb la resta de companys, si bé la sessió ha estat de recuperació i cap dels jugadors ha forçat en excés. "No he provat d'entrenar fort, tinc molèsties als isquiotibials, però avui ja estic millor que ahir. Només hem rodat una mica", ha dit Puyol, que ha reconegut que "ara mateix és difícil" dir si podrà estar a punt per Mestalla: "Hem d'esperar l'evolució dia a dia".

Puyol, que ha recordat que està plenament recuperat de les molèsties al genoll, ha comentat que els problemes als isquiotibials poden tenir a veure amb els tres mesos d'inactivitat que ha passat, però ha dit que no tenen res a veure amb la seva lesió al genoll.

Sobre el partit al Bernabéu, Puyol ha comentat que té la sensació que el Barça va fer "un bon partit". "Podríem haver guanyat, però estem contents, mantenim la mateixa distància amb una jornada menys i ara hem de seguir", ha assegurat el capità, que no ha entrat a valorar com va jugar el Madrid: "Cadascú juga com creu que ha de jugar per guanyar els partits. Molts equips ens juguen a la contra, per què no ho pot fer el Madrid? Ells teníem molt clar el que volien, aprofitar les contres".

Respecte al partit de dimecres, Puyol ha dit que "la final de Copa no té res a veure amb les trajectòries". "Serà un partit molt intens i bonic de jugar", ha reconegut Puyol, que s'ha mostrat content per l'actuació dels companys que l'han substituït durant aquests tres mesos a l'eix de la defensa, sobretot els que no han jugat en la seva posició habitual. "Tots els que han jugat a la posició de central ho han fet molt bé, això m'ha ajudat a mi perquè m'he pogut recuperar tranquil de la lesió. Tant Busquets com Mascherano ho han fet molt bé, els dos poden jugar de centrals", ha conclòs.

stats