COPA DEL REI
Esports Barça 03/02/2011

La premsa esportiva ja es frega les mans amb la final del 20 d'abril

Els diaris esportius coincideixen a afirmar en les seves portades de les edicions d'avui que la final del 20 d'abril entre blaugranes i blancs serà un partidàs

Nuria García
1 min
La portada de Marca s'adreça a Del Nido en portuguès

BarcelonaTota la premsa esportiva coincideix a afirmar que el partit del 20 d'abril entre el Barça i el Reial Madrid és la final més esperada, i els diaris esportius ja es freguen les mans preveient l'espectacle que es viurà aquell dia, amb un partit vibrant entre blaugranes i blancs.

El diari Marca, després del polèmic vídeo que va fer el Sevilla en l'anada de les semifinals –en què, en portuguès, deien que deixarien els blancs sense final–, titula: "Mou, já tens a tua primeira final" i en el subtítol són contundents: "Marca titula en la llengua preferida de Del Nido [president del Sevilla]: el portuguès".

L'altre diari esportiu de Madrid, l'As, remarca a la seva portada la importància del partit: "Finalíssima", i recorda que 21 anys més tard, blancs i blaugranes s'enfrontaran en una final de la Copa del Rei.

Pel que fa als diaris esportius catalans, Sport diu que Barça i Madrid jugaran dues finals en cinc dies, ja que el 17 d'abril es jugarà el partit de Lliga al Santiago Bernabéu i, el dia 20, la final de la Copa del Rei a la que han accedit els dos equips. Mundo Deportivo titula: "A la final! i puntualitza que el Reial Madrid va patir i que li van regalar l'eliminatòria, mentre que El 9 esportiu avança: "Serà un gran dia".

stats