Barça-Madrid
Esports Barça 29/11/2010

Rosell: "El clàssic no és definitiu, però és un partit que s'ha de guanyar"

Sandro Rosell espera que l'afició "es dediqui a animar", mentre que Florentino Pérez diu que el Madrid va al Camp Nou a "contribuir a la festa del futbol"

Nuria García
1 min
Abraçada entre Sandro Rosell i Florentino Pérez.

BarcelonaEl president del Barça, Sandro Rosell, i el del Reial Madrid, Florentino Pérez, dinen en aquests moments al Club de Tennis Barcelona. Abans de l'àpat, els dos dirigents han expressat la seva opinió sobre el clàssic d'aquest vespre. Els dos han estat d'acord en apostar pel fair play: Sandro Rosell ha afirmat que espera que l'afició culer "es dediqui a animar", mentre que Florentino Pérez ha comentat que el Reial Madrid arriba al Camp Nou amb la intenció de "guanyar, però sobretot de contribuir a la festa del futbol".

Rosell, que creu que "el clàssic no es definitiu, però s'ha de guanyar", ha destacat que, per a l'equip, el clàssic és un partit especial: "Sempre volem guanyar tots els partits, però més especialment el que ens enfronta al Madrid". Florentino, per la seva banda, ha definit el clàssic com un "partit que traspassa fronteres" i ha dit que a la llotja del Camp Nou està "com a casa". A més de puntualitzar que "el món no s'acaba després del clàssic", ha recordat que ell ja ha vist guanyar "en més d'una ocasió" el Reial Madrid al Barça.

Abans d'anar a dinar, els dos presidents han escenificat la bona relació existent entre els dos clubs amb una abraçada

stats