BARÇA
Esports Barça 21/04/2012

Iniesta: "Ens sap molt de greu no poder allargar més aquesta Lliga"

El migcampista blaugrana diu que el Barça s'ha "precipitat" per l'obligació d'haver de guanyar per evitar que el Madrid sentenciés la Lliga

Efe
1 min
Iniesta intenta frenar Di María JAVIER SORIANO / AFP

BarcelonaEl migcampista del Barça Andrés Iniesta ha afirmat que li "sap molt de greu" no poder allargar més la persecució amb el Reial Madrid després de la derrota en el clàssic al Camp Nou (1-2 ).

"Pràcticament se'ns escapa, perquè són molts punts i queden poques jornades. Abans de començar el partit, era difícil, i ho hem intentat amb més o menys encert. Però ens fa mal", ha assegurat Iniesta després del partit.

"Ens sap molt de greu no poder allargar més la Lliga –ha afegit–. És futbol, és esport, i ara cal estar animats per al dimarts", dia en què els blaugranes s'enfronten al Chelsea.

El de Fuentealbilla ha admès que el seu equip ha estat "precipitat" per l'obligació d'haver de guanyar el partit perquè el Madrid no sentenciés pràcticament la competició. "Només valia guanyar", una situació que el centrecampista no creu que es reprodueixi contra el Chelsea. "No temo que ens pesi. És un altre partit i l'únic que ens preocupa és que l'equip estigui bé. Tant de bo puguem ser a la final", ha comentat el migcampista.

stats