RECULL DE PORTADES
Esports Barça 20/04/2012

"Mourinho jugarà brut", a la portada del diari 'Sport'

Segons el rotatiu, el tècnic blanc "prepara una estratègia per buscar brega al Camp Nou", assetjar l'àrbitre amb queixes i impulsar un partit crispat i sense futbol

Ara
1 min
Sport, 20 d'abril del 2012

BarcelonaTot a punt per al clàssic d'aquest dissabte. La premsa esportiva ja comença a escalfar el matx quan falta un dia i mig per a la cita, i avui el diari 'Sport' obre edició amb el titular: "Mourinho jugarà brut". Segons el rotatiu, el tècnic blanc "prepara una estratègia per buscar brega al Camp Nou", i enumera les quatre mesures que impulsarà el portuguès: recuperar el 'trivot' per buscar el 0-0, assetjar l'àrbitre amb queixes, impulsar un partit crispat i sense futbol i seguir amb l'enigmàtica llei del silenci.

El Barça "vol que el Reial Madrid pagui la mala sort de Stamford Bridge (Chelsea 1, Barça 0)", i per això 'Mundo Deportivo' titula: "Els gols, al Madrid". 'El 9 Esportiu' s'aferra al capità del Barça i estampa el titular "Hi confiem" damunt d'una imatge de Carles Puyol amb els braços enlaire. Entre els motius que assenyala el rotatiu per fer-ho, destaca: "Perquè el Barça hi arriba en un gran estat de forma", "Perquè el Camp Nou serà una olla de pressió" o "Perquè [el Barça] té el millor del món, Leo Messi".

A la premsa de Madrid, 'As' opta per la rivalitat entre Messi i Cristiano Ronaldo, i titula: "L'altre clàssic". 'Marca' mostra el tècnic portuguès, José Mourinho, animant el seu equip, i titula: "Confio en vosaltres".

stats