BARÇA
Esports Barça 25/04/2011

Ramos envia un encàrrec a Guardiola: "Ja es critica una decisió correcta"

El defensa andalús del Madrid carrega contra les declaracions de Guardiola, en què es queixava del gol anul·lat a Pedro en la final de la Copa del Rei

Efe
2 min
Sergio Ramos, A Mestalla.

MadridSergio Ramos, defensa internacional del Reial Madrid, no ha volgut assumir el paper de favorits que els concedeix a les semifinals de Lliga de Campions el tècnic del Barça Pep Guardiola, a qui ha enviat un encàrrec en assegurar que "ja es critica fins a una decisió correcta".

"Nosaltres no assumim per a res el paper de favorits perquè crec que no ens porta a res. Si alguna cosa ens ha portat a l'èxit és la senzillesa, la humilitat i el treball. I aquests són els valors que cal tenir presents", ha assegurat Ramos en una entrevista als mitjans del club blanc.

A dos dies de disputar el tercer clàssic, el defensa andalús ha demanat un partit "net" i "sense teatre" i ha aprofitat per recordar la queixa de Guardiola pel gol anul·lat a Pedro Rodríguez, per fora de joc, a la final de Copa del Rei de dimecres passat a Mestalla. "M'agradaria que fos un partit de semifinal de Champions net, sa, esportiu, que no hi hagi teatre, que tinguem un àrbitre que ni beneficiï ni perjudiqui ningú. Fins i tot l'altre dia es criticava una decisió correcta que havia tingut a la final, que és l'últim", ha dit en al·lusió a les paraules de Guardiola.

Assegura Ramos que els jugadors madridistes sortiran "a donar-ho tot" i deixar-s'hi "l'ànima", i que veu el seu equip "més unit que mai". "Estem súper il·lusionats amb el moment que travessem. És quan realment s'ha de veure aquesta unió veritable que travessa el grup".

Ha elogiat el nivell mostrat en la golejada Lliga a Mestalla (3-6) pels jugadors que menys minuts tenen últimament. "Van demostrar que no només són onze o dotze jugadors d'importants, que tots donen la talla dins del camp".

Ha destacat el canvi d'actitud de l'afició del Bernabéu. "A partir de les trobades del Lió, Tottenham i Barcelona hi va haver un canvi i vam veure a una afició molt més abocada, amb molta més il·lusió. Són ells els que realment han de ficar aquest primer gol i que qualsevol equip que vingui al Bernabéu noti aquest respecte".

stats