BARÇA
Esports Barça 27/04/2011

Tito Vilanova: "Haurem d'estar preparats i treure el caràcter"

En declaracions a Barça TV, el segon entrenador destaca: "Si no ho fem des de la nostra manera de jugar, la que ens ha fet protagonistes del futbol mundial aquests anys, no ho aconseguirem"

Redacció
2 min

MadridTito Vilanova ha assegurat que, de cara als dos partits de semifinals de la Lliga de Campions, l'equip haurà "d'estar preparat i treure el caràcter", a més de destacar: "Si no ho fem des de la nostra manera de jugar, la que ens ha fet protagonistes del futbol mundial aquests últims anys, no ho aconseguirem".

En declaracions als mitjans del club, el segon entrenador de la plantilla blaugrana ha valorat el joc del Reial Madrid. "És un dels equips més físics que ens podíem trobar. Fan el mateix que molts altres equips aquests últims anys, que és només defensar-se i quan recuperen la pilota treure-se-la de sobre per veure si agafen algun rebuig amb la velocitat que tenen amunt o a pilota parada", i ha afegit: "No és res diferent de quan Clemente era entrenador i a molts llocs d'Espanya se'l criticava. Jo no ho critico, cadascú té la seva manera de jugar, però no pot ser que els que abans criticaven una cosa ara diguin que és molt bona".

Vilanova també ha volgut destacar el planter. I és que, amb les nombroses baixes que acumula l'equip en defensa, els nois del planter seran claus: "No ens excusarem en les lesions, però està bé recordar que les tenim, sobretot en defensa. Això no serveix d'excusa, som el Barcelona i tenim prou gent, hem d'estar contents de tenir el planter contra un equip que compta amb la plantilla més cara de la història del futbol mundial."

Vilanova ha desvetllat com està l'equip de cara a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions: "Les sensacions són boníssimes. Estem contents de la temporada que estem fent. Els jugadors estan il·lusionats, convençuts, i és clar que els ho posarem molt difícil".

stats