BARÇA
Esports Barça 02/05/2011

La UEFA desestima les reclamacions del Reial Madrid i del Barça

La UEFA no creu que existís cap estratègia per provocar els jugadors del Madrid. En el cas de Mourinho, el Comitè de Control i Disciplina explica que ja va actuar d'ofici, així que no s'obrirà un altre expedient disciplinari paral·lel

Redacció
1 min
Pedro i Marcelo van protagonitzar dimecres una de les enganxades entre els dos equips.

BarcelonaLa UEFA ha anunciat que el vicepresident del Comitè de Control i Disciplina de la UEFA, actuant com a jutge únic, ha rebutjat tant les protestes realitzades pel Reial Madrid com la queixa formulada pel Barça després del partit d'anada de semifinals de la Lliga de Campions que va tenir lloc entre els dos clubs dimecres passat.

Les protestes realitzades pel Reial Madrid contra el comportament dels jugadors del FC Barcelona durant el partit i contra la targeta vermella mostrada a Pepe han estat rebutjades. En el cas del comportament dels jugadors del Barça, la UEFA considera que no va existir una estratègia per provocar els jugadors del Reial Madrid, mentre que en el cas de Pepe la decisió presa per l'àrbitre es manté. Com a resultat, Pepe no podrà jugar per sanció el partit entre el Barça i el Reial Madrid d'aquest dimarts.

La denúncia presentada pel Barça, en contra de les observacions formulades per l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, també ha estat rebutjada pel vicepresident del Comitè de Control i Disciplina. En aquest cas, al Barça se li remet els procediments ja presentats en contra de José Mourinho, que seran estudiats pel Comitè de Control i Disciplina el divendres 6 de maig. Per aquest motiu, no s'obrirà un nou expedient disciplinari a Mourinho en referència a la denúncia presentada pel Barça.

Els dos clubs tindran ara tres dies per presentar els recursos que estimin oportuns.

stats