BARÇA
Esports Barça 02/05/2011

Hitzfeld: "Mourinho està destrossant la imatge del Reial Madrid"

El seleccionador suís, en la columna setmanal que publica a la revista 'Kicker', diu que el tècnic portuguès s'ha convertit en una "vergonya" per al club blanc

Efe
1 min

BerlínEl seleccionador suís Ottmar Hitzfeld considera que José Mourinho, tant amb els seus plantejaments tàctics com amb el seu comportament, està destrossant la imatge del Reial Madrid i s'ha convertit en una "vergonya" per al club blanc.

Hitzfeld, en la columna setmanal que publica a la revista Kicker, comença fent un breu comentari sobre el partit d'anada entre el Barça i el Madrid a la Lliga de Campions i després emprèn un atac frontal contra Mourinho, estrany en un home que s'ha caracteritzat sempre per la seva reserva a l'hora de criticar els seus col·legues.

"Per sort els mètodes destructius de Mourinho –dedicar-se a provocar i a destruir les accions ofensives del rival– no van tenir èxit. Un joc així no pot ser el que vol el Reial Madrid, en realitat és una vergonya per al club", diu Hitzfeld, guanyador de dues Lligues de Campions amb el Borussia Dortmund i el Bayern.

"La identitat i la imatge d'aquest club llegendari s'ha vist deteriorada amb això. Amb seguretat Mourinho sabia que seria criticat i per això va passar després a l'ofensiva", afegeix l'entrenador alemany.

Hitzfeld rebutja els atacs de Mourinho al trio arbitral del partit d'anada de la Lliga de Campions, encapçalat per Wolfgang Stark. "Encertar en totes les decisions és difícil". A més, segons Hitzfeld, "fonamentar les seves sospites amb l'ajuda del Barcelona a UNICEF és una cosa impresentable, amb això ha traspassat un límit".

"He coincidit amb Mourinho en congressos de la UEFA i l'he vist com es presenta ara: arrogant, inabastable, mastegant xiclet, groller", escriu Hitzfeld. "El Barcelona ha de castigar al camp", afegeix.

stats