BARÇA
Esports Barça 02/05/2011

El Barça ja ha venut les 3.200 d'entrades que el Madrid ha tornat

El Madrid les ha tornat i el Barça, que les ha posat a la venda aquest matí per Internet, les ha venut totes entre els seus socis no abonats

Efe
1 min
Més de 3.500 aficionats del Barça van veure la victòria per 0-2 des del Bernabéu.

BarcelonaEl Barça ha posat a la venda aquest matí per Internet als seus socis no abonats les 3.200 entrades que ha tornat el Reial Madrid per al partit de demà al Camp Nou, corresponent a la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions, i les ha venut totes.

D'aquesta manera, el Madrid només comptarà amb prop de 1.500 aficionats al Camp Nou, després d'haver rebut 4.687 entrades del Barça, com estableix la UEFA, en funció de la capacitat de l'estadi.

Totes aquestes entrades tornades pertanyen al gol sud i lateral de la tercera graderia del Camp Nou, zona que ara estarà ocupada per socis no abonats del Barça.

El clàssic de demà, quart i últim en aquests últims divuit dies, tindrà demà una gran expectació mundial, que també ha quedat evidenciada en el gran nombre de professionals de la informació que han estat acreditats.

El Barcelona ha informat que en total 965 professionals de la informació estaran demà acreditats per al partit, pertanyents a 190 mitjans i 33 països, superant el rècord que tenia el Camp Nou, que es va registrar en l'últim Barça-Manchester United amb 898 acreditats.

Això no obstant, d'aquest gairebé miler de professionals, uns 500 pertanyen a l'operatiu de la UEFA per a la transmissió del partit.

stats