RECULL DE PORTADES
Esports Barça 07/05/2012

Messi i Guardiola, "dos genis" a la portada d''El 9 esportiu'

La ressaca de l'emotiu adéu de Guardiola al Camp Nou continua encapçalant les portades d'aquest dilluns

Ara
1 min
El 9 esportiu, 7 de maig del 2012

BarcelonaLa ressaca de l'emotiu adéu de Guardiola al Camp Nou encara obre algunes edicions de diaris esportius aquest dilluns. 'El 9 esportiu' posa en portada una imatge de Guardiola abraçant Messi per l'esquena i titula: "Dos genis". El diari subratlla que la figura de Guardiola continua generant adhesions, mentre que Messi acarona la Bota d'Or i fa mèrits per a la Pilota d'Or.

'Mundo Deportivo' es fixa en el rècord golejador del crac argentí del Barça i titula: "Messi (50 gols) devora Cristiano (45 gols)". Amb 72 gols aquesta temporada, deixa enrere tots els golejadors mítics.

'Sport' assegura que Tito Vilanova comença a treballar amb Zubizarreta amb la idea de reforçar la defensa i situa en portada Thiago Silva. "Primera opció", titula el diari, i diu que el Milan demana 40 milions, mentre que el Barça creu que pot fitxar el brasiler per 25.

A la premsa de Madrid, Gonzalo Higuaín és el gran protagonista. 'Marca' diu: "Intocable", i assegura que els blancs en "descarten" la venda. 'As' rebla: "Mourinho no deixa que Higuaín se'n vagi".

stats