Publicitat
Publicitat

LLIGA DE CAMPIONS

Segons informa el diari 'As', els dos clubs ja han rebut les sancions provocades pel partit d'anada

El comitè de disciplina de la UEFA que estudia les denúncies de Barça i Madrid avança la seva reunió a dilluns

La UEFA ha avançat a demà la reunió del seu Comitè de Disciplina, que en principi estava prevista per divendres. L'organisme ha de decidir sobre les denúncies presentades pel Barça i el Madrid.

Segons informa el diari As, els dos clubs ja disposen de les sancions provocades pel partit d'anada. I segons la UEFA, a diferència de la lliga les decisions no es canvien exceptuant casos d'erros molt greus, com amonestar un jugador que no ha fet la falta. És a dir, Pepe i Ramos seran baixa segura, però els protagonistes de casos denunciats podrien ser sancionats.

El Comitè de Disciplina està format per deu experts en dret esportiu de diferents nacionalitats. Hi ha un espanyol, Emilio García, que haurà d'abstenir d'entrar a la reunió de demà. Mourinho podria rebre una sanció d'entre quatre o sis partits per les seves paraules i la targeta vermella. El Madrid en canvi, demana sancionar jugadors del Barça per fingir faltes. Els afectats són Alves, Pedro i Busquets.

La UEFA també va obrir expedients el Madrid per invasió de la gespa, llançament d'objectes, per la targeta vermella a Pepe, per l'expulsió de Mourinho i per les seves declaracions posteriors. Al Barça, li va obrir expedient per l'expulsió de Pinto.Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT