RECULL DE PORTADES
Esports Barça 11/05/2012

“Estimat Abi”, l'homenatge de “la família blaugrana” a la portada de 'Mundo Deportivo'

El diari ha tingut accés a un llibre de la TV francesa, que el jugador rebrà de regal, i que recull les dedicatòries dels seus companys

Ara
1 min
Mundo Deportivo, 11 de maig del 2012

Barcelona'Mundo Deportivo' es fa ressò aquest divendres d'un llibre de la TV francesa, al qual el diari ha tingut accés, i que recull les dedicatòries que han fet al blaugrana Abidal els seus companys. El rotatiu titula: "Estimat Abi: L'homenatge de la família blaugrana", i assegura que el francès rebrà aquest regal, que s'exposarà durant els Jocs Olímpics de Londres.

'Sport' es fa ressò de l'article del diari 'The New York Times', que aquest dijous publicava que el deute de l'empresa de Florentino Pérez "està fora de control", com també ja explicava l'últim número del suplement 'Emprenem'. 'Sport' titula avui: "L'escàndol que ve".

'El 9 esportiu' se centra en l'Eurolliga de bàsquet i mostra en portada una imatge dels jugadors del Barça Regal mantejant el seu entrenador, Xavi Pascual. El diari titula: "Torne-m'hi", i diu que els blaugranes buscaran a partir d'avui a Istanbul seva tercera Eurolliga.

A la premsa de Madrid, els dos principals rotatius se centren en la celebració a la Cibeles i a Neptuno de l'Atlètic de Madrid, el nou campió de l'Europa League. 'Marca' fa parlar al déu de la mitologia romana i titula: "Hola, una altra vegada per aquí?". 'As' sentencia: "Orgull 'rojiblanco'".

stats