BARÇA
Esports Barça 11/12/2010

Pep Guardiola: "No és casualitat que aquest any la Reial Societat estigui tan bé"

L'entrenador blaugrana també ha parlat del sorteig del proper divendres dels vuitens de final de la Lliga de Campions: "No vull els equips francesos"

Albert Solé
1 min
Pep Guardiola durant l'entrenament.

Sant Joan DespíEl diumenge visita el Camp Nou una sorprenent Real Societat, sisena classificada. Sobre el rival, Guardiola, com sempre, ha explicat les virtuts: "El que fan ho fan molt bé, tenen un bon joc de banda, són un equip solidari que ho fan tot junts, i no és casualitat que estiguin tan bé, hem d'anar amb compte".

Pel que fa a les declaracions de Dani Alves en què deia que si Guardiola li deia que es tirés de la tercera graderia ho faria perquè segur que alguna cosa bona hi havia, el tècnic admet que aquesta és la seva feina principal, que se'l creguin: "Ells han de convèncer-me a mi perquè els faci jugar i jo a ells perquè em creguin. Els que estem al seu voltant hem de fer que ens creguin perquè quan juguin ho facin convençuts, aquesta és la missió d'un entrenador".

De cara al sorteig de vuitens de final de la Lliga de Campions, Guardiola ha estat més clar que en altres ocasions: "No vull els equips francesos (els dos Olympique), perquè són molt forts i no m'agraden; el Marsella és molt fort, físicament són uns animals, estan molt preparats".

L'últim apunt de la roda de premsa ha estat respecte l'operació Galgo: "Mai és bo per la imatge de l'esport espanyol això, però no tot s'ha de ficar en el mateix sac. S'ha de ser fred, no cremar-ho tot. Deixem que la justícia actuï i després amb les proves prenguem les decisions".

stats