Barça
Esports Barça 21/02/2013

Els titulars del Barça a San Siro fan treball de recuperació, mentre que Villa s'entrena amb el grup

Els blaugranes han tornat a la feina després de perdre a Milà per preparar el partit contra el Sevilla d'aquest diumenge. Adriano segueix entrenant-se al marge del grup

Ara
1 min
Alves, Messi i Alba, fan estiraments durant un entrenament del Barça

BarcelonaEl Barça s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí aquest dijous, després de la desfeta a San Siro. Els titulars contra el Milan han fet treball de recuperació, mentre que Villa, que va quedar-se a Barcelona per recuperar-se físicament després d'uns dies de baixa per culpa d'un còlic nefrític, s'ha exercitat amb el grup. Adriano, amb molèsties al bíceps femoral, ha fet treball al marge.

Amb el primer equip també s'ha entrenat Miguel Ángel, del B, que ha ajudat a preparar el pròxim partit de Lliga contra el Sevilla, aquest diumenge a les 22 h.

El filial d'Eusebio Sacristán, a més, ha rebut dues bones notícies: les altes mèdiques de Sergi Roberto i Marc Muniesa. El migcampista va patir un trencament al recte anterior de la cuixa esquerra contra el Còrdova a la Copa del Rei fa cinc setmanes, mentre el defensa torna després de set mesos de baixa per una greu lesió al genoll durant la pretemporada.

stats