BARÇA
Esports Barça 16/05/2011

Rosell: "No us deixeu portar per missatges externs, no piqueu"

En la celebració del 50è aniversari de la penya barcelonista de Vilafranca del Penedès, Rosell ha instat als aficionats a no escoltar ni llegir les declaracions que venen de fora del club

Redacció
1 min
Florentino Pérez, al costat de Sandro Rosell a la llotja del Camp Nou aquest dimarts.

Vilafranca del PenedèsEl president del Barça, Sandro Rosell, ha assistit a la celebració del 50è aniversari de la penya barcelonista de Vilafranca del Penedès. En el discurs que ha adreçat als penyistes, Rosell ha arengat als seguidors del Barça a que se centrin en la final de la Lliga de Campions.

"D'aquí al dia 28 no piqueu, no us deixeu emportar per missatges externs. Nosaltres centrem-nos en nosaltres mateixos, concentrem-nos tots junts i remem tots en la mateixa direcció. Som una família, som un equip i el nostre objectiu avui es diu Wembley", ha dit Rosell, que ha afegit: "No llegiu el que ve de fora, no escolteu les declaracions de fora, no ens interessen, no ens interessa per a res. Només ens interessa el que diu el nostre entrenador".

Considera que el títol de Lliga té un regust especial: "Ha estat una meravella la maduresa de l'equip sabent aguantar els atacs externs i no hem picat".

stats