Publicitat
Publicitat

MUNDIAL DE CLUBS

Alexis Sánchez s'entrena en solitari i la seva presència a la final perilla

El Barça s'ha entrenat a la ciutat esportiva dels Yokohama Marinos i el xilè ha treballat en solitari. Demà es decidirà si pot jugar o no

Alexis ha xerrat durant uns deu minuts amb Pep Guardiola a l'inici de la sessió mentre la resta de companys treballaven amb la pilota. Després ha fet feina en solitari per recuperar-se de la sobrecàrrega que va patir davant l'Al-Sadd. El cos mèdic del Barça decidirà demà si pot jugar o no, però la seva presència perilla seriosament.

El Barça s'ha entrenat sota un intens fred a la ciutat esportiva del principal club de la ciutat, els Yokohama Marinos, ja que la FIFA només permet entrenar un dia a l'estadi del partit, i el FC Barcelona ja ho va fer per preparar el que va fer contra l'Al-Saad. Al Nissan Stadium, on demà es jugarà el partit pel tercer lloc (Al-Sadd-Kashiwa) abans de la final, ha treballat el Santos.

Tot i que estava disposat que l'entrenament només seria 15 minuts a porta oberta, les instal·lacions japoneses han permès que la premsa pogués observar gran part de la sessió des de la distància.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT