MUNDIAL DE CLUBS
Esports Barça 17/12/2011

Alexis Sánchez s'entrena en solitari i la seva presència a la final perilla

El Barça s'ha entrenat a la ciutat esportiva dels Yokohama Marinos i el xilè ha treballat en solitari. Demà es decidirà si pot jugar o no

TONI PADILLA (enviat especial)
1 min
Alexis, en el partit contra l'Al-Sadd. SHAUN BOTTERILL / FIFA / GETTY IMAGES

YokohamaAlexis ha xerrat durant uns deu minuts amb Pep Guardiola a l'inici de la sessió mentre la resta de companys treballaven amb la pilota. Després ha fet feina en solitari per recuperar-se de la sobrecàrrega que va patir davant l'Al-Sadd. El cos mèdic del Barça decidirà demà si pot jugar o no, però la seva presència perilla seriosament.

El Barça s'ha entrenat sota un intens fred a la ciutat esportiva del principal club de la ciutat, els Yokohama Marinos, ja que la FIFA només permet entrenar un dia a l'estadi del partit, i el FC Barcelona ja ho va fer per preparar el que va fer contra l'Al-Saad. Al Nissan Stadium, on demà es jugarà el partit pel tercer lloc (Al-Sadd-Kashiwa) abans de la final, ha treballat el Santos.

Tot i que estava disposat que l'entrenament només seria 15 minuts a porta oberta, les instal·lacions japoneses han permès que la premsa pogués observar gran part de la sessió des de la distància.

stats