Publicitat
Publicitat

BARÇA

Podria perdre's la final de la Lliga de Campions

La UEFA estudia avui el cas Busquets

El Comitè de Control i Disciplina de la UEFA es reuneix avui per estudiar el cas Busquets. Dilluns es coneixerà la resolució i la possible sanció al jugador blaugrana

La UEFA, a través del seu Comitè de Control i Disciplina, estudiarà avui diumenge el cas Busquets. L'organisme europeu va obrir un expedient al jugador blaugrana pels suposats insults que, ni ell mateix, ni el presumpte receptor, el madridista Marcelo, han confirmat. L'expedient es va obrir per la denúncia d'un informador arbitral, el suïs Jean Samuel Leuba, que es basa en la lectura dels llavis del jugador sobre una imatge de televisió.

Els membres del Comitè de Control i Disciplina de la UEFA estudiaran avui les imatges i les declaracions dels clubs i dels jugadors implicats, i no serà fins aquest dilluns que donaran a conèixer la resolució. Leuba demana cinc partits de sanció per a Busquets i, si la UEFA decideix creure's l'informador arbitral i castigar Busquets, el de Badia es perdria la final de Wembley del proper 28 de maig.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT