Barça
Esports Barça 13/03/2011

El Barça comença a jugar la “Petita Lliga” abans del Bernabéu al camp d'un Sevilla irregular

El Barça necessita oblidar la ressaca europea i sumar els 3 punts després que el Madrid guanyés l'Hèrcules i retallés distàncies amb el conjunt blaugrana

Martí Molina
2 min
El Barça es queda amb el triomf, l'èpica i la pilota

BarcelonaUn cop superat el partit i l'eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions, el Barça visita el camp del Sevilla amb l'objectiu de sumar els 3 punts per tornar a estar-ne a 7 del Madrid i fer estèril la victòria d'aquest dissabte dels blancs contra l'Hèrcules. Però, per aconseguir-ho, els blaugranes hauran d'abstreure's d'una ressaca europea on s'ha parlat de gairebé tot excepte de futbol, el gran avatar culé.

El calendari ha estat benèvol amb els homes de Pep Guardiola, ja que -per a desesperació de Mourinho- han tingut 5 dies per preparar bé aquest partit. A més, gaudiran d'una setmana sense cap compromís, per la qual cosa el tècnic no s'haurà de preocupar de fer rotacions. I és que el d'aquest diumenge és el primer partit de la “petita lliga” abans de jugar al Bernabéu, tal com comentava el tècnic del Barça a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament, i on assegurava que la fita era “mantenir l'avantatge de 7 punts abans del Clàssic, que significaria haver guanyat els 12 punts en joc”.

Guardiola s'endú tots els homes disponibles cap a Sevilla. També viatja Pedro, que aquesta setmana va tenir problemes musculars però que aquest dissabte ja va poder entrenar amb el grup; encara que, per precaució, podria no jugar d'inici. L'únic jugador que es queda a Barcelona és Puyol, que continua recuperant-se de la lesió tendinosa al genoll. “Pensàvem que podria jugar contra l'Arsenal però va notar unes petites molèsties que encara persisteixen”, deia Guardiola.

D'altra banda, el Sevilla, sense Luis Fabiano, traspassat al Sao Paulo, només té el dubte de Diego Perotti, amb molèsties musculars. El tècnic, Gregorio Manzano, podria apostar per un mig del camp amb tres homes per davant de la defensa, deixant Negredo sol en punta. Tot per intentar derrotar el Barça i mantenir viu l'objectiu d'entrar a Europa en una temporada molt irregular del conjunt andalús.

stats