BARÇA
Esports Barça 22/10/2011

El Barça topa amb un ordenat Sevilla i amb un inspirat Javi Varas (0-0)

Els de Pep Guardiola no han aconseguit superar el porter del Sevilla, que ha fet un munt de bones intervencions. A més, Varas ha aturat un penal a Messi en el temps afegit

Nuria García
2 min
Keita lluita una pilota amb el sevillista Fazio.

BarcelonaEl Barça no ha pogut pasar de l'empat a zero contra el Sevilla al Camp Nou. Els de Pep Guardiola ho han intentat de totes totes, però no han pogut superar un ordenat Sevilla, que ha semblat conformar-se amb l'empat, i amb un gran Javi Varas, que s'ha fet un fart de refusar les pilotes que li enviaven els davanters blaugranes.

De fet, el Barça ha estat l'amo del partit. Ben aviat els blaugranes han tingut la primera oportunitat, si bé Iniesta no ha arribat a contactar amb la pilota (6'). El mateix Iniesta ha tingut una nova oportunitat, però ha topat amb Javi Varas, que ha refusat (9'). De fet, els de Guardiola han tingut el control, mentre que el Sevilla ha gairebé regalat la pilota al Barça.

El Sevilla no atacava massa, però quan ha arribat per primer cop a la porteria de Valdés, ho ha fet amb perill. Davant Navas, Valdés ha fet una gran aturada (20') i ha enviat la pilota a córner.

El Barça ha seguit pressionant i posant setge a la porteria de Javi Varas, però aquest dissabte a la nit el porter de l'equip sevillà estava inspirat. Varas ha tornat a evitar el gol del Barça en una bona rematada de Villa (40'). De fet, en la primera part, Javi Varas s'ha convertit en el principal malson del Barça, ja que a les acaballes de la primera part novament ha enviat a córner un xut de Messi.

En la segona part, Messi ha tingut la primera ocasió per bellugar el marcador amb una falta des de la frontal de l'àrea que ha sortit una mica desviada (48'). Varas ha seguit fent bones intervencions i ha tornat a enviar a córner un xut sec des de fora de l'àrea d'Iniesta (53'). El Barça ho ha intentat de totes les maneres possibles, i fins i tot Messi ha provat sort de cap, si bé ha tornat a topar amb Javi Varas.

Adriano, des de l'exterior de l'àrea, a punt ha estat de marcar, però el seu xut ha sortit un pèl alt (58'). I és que, igual que en el primer temps, la segona part ha estat de clar domini blaugrana, amb moltes ocasions però amb cap gol, davant d'un Sevilla que ha semblat conformar-se amb l'empat a zero.

Només a les acaballes del partit, ja en el temps afegit, Fazio ha fet penal sobre Iniesta i Messi ha agafat la responsabilitat. Però aquesta ha estat la nit del porter del Sevilla. Javi Varas havia de deixar la porteria a zero i ha aturat el xut de l'argentí des del punt de penal.

BARÇA 0

SEVILLA 0

BARÇA: Valdés; Dani Alves, Mascherano, Abidal, Adriano; Keita (Pedro 61'), Xavi (Busquets 87'), Thiago (Cesc 73'); Iniesta, Messi i Villa.

SEVILLA: Javi Varas; Cáceres, Fazio, Escudé, Navarro; Medel, Campaña (Rakitic 70'), Trochowski (Coke 61'), Navas; Armenteros i Del Moral (Kanouté 65').

ÀRBITRE: Iturralde González (basc). Targetes grogues: a Navas (41'), Mascherano (45'), Javi Varas (56'), Medel (66'), Cáceres (67'), Iniesta (74'), Fazio (92'), Kanouté (92') i Escué (95'). Targeta vermella: directa a Kanouté (93') i a Fernando Navarro per doble amonestació (43' i 96').

stats