BARÇA
Esports Barça 02/10/2011

El Barça pateix per aconseguir el seu primer triomf a domicili a la Lliga (0-1)

Un solitari gol d'Adriano a la primera part fa que el Barça sumi tres punts que l'enfilen fins a la primera posició de la classificació de la Lliga

Nuria García
2 min
Els jugadors del Barça feliciten Adriano després del gol.

BarcelonaLLEGIU LA CRÒNICA MINUT A MINUT

El Barça ha patit per aconseguir al Molinón el seu primer triomf a domicili a la Lliga, però ha acabat emportant-se els tres punts. Uns punts que fan que els de Guardiola siguin els líders de la Primera Divisió, empatats amb el Llevant.

El tècnic del Barça, Pep Guardiola, ha sorprès tothom amb l'onze que ha fet jugar al Molinón. Ha optat per fer jugar quatre davanters –Adriano, Messi, Pedro i Villa–, amb tres jugadors al centre del camp –Busquets, Xavi i Thiago– i tres defenses –Alves, Mascherano i Abidal–.

El Barça ha començat dominant el partit. I a més del partit, també ha manat al marcador. Després d'un xut de Xavi que s'ha estavellat al travesser, Adriano ha aprofitat el refús per obrir el marcador (12'). Els de Guardiola han seguit pressionant la porteria de Juan Pablo i fins i tot han reclamat un penal sobre Messi que Clos Gómez no ha vist.

L'Sporting no estava gens còmode, i fruit d'això els blaugranes han seguit creant perill. Tot i això, s'ha arribat a la mitja part amb el mínim avantatge al marcador. L'ensurt de la primera part del partit l'ha donat Mascherano. El jefecito ha quedat estabornit a la gespa després de rebre un cop al cap amb el genoll d'Alves quan els dos lluitaven per treure una pilota.

Al 53', Abidal s'ha hagut de retirar del terreny de joc amb molèsties a la cuixa dreta. El lateral francès ha estat substituït per Maxwell, just uns minuts abans que Piqué entrés per Pedro.

Els blaugranes han perdut el control del partit, que s'ha convertit en un anar i venir constant. Tot i això, el Barça no ha patit massa, ja que l'Sporting tampoc ha creat gaire perill. Tot i això, Manolo Preciado ha decidit fer una passa endavant i ha posat sobre el terreny de joc un Sporting més valent. Els blaugranes han sabut fer-se seu el partit i fins i tot Messi hauria pogut ampliar el marcador en l'últim minut amb una falta que s'ha estavellat a la tanca.

SPORTING 0

BARÇA 1

Barça: Valdés; Alves, Mascherano, Abidal (Maxwell 55'); Busquets, Xavi, Adriano (Keita 80'), Thiago; Pedro (Piqué 56'), Messi i Villa.

Sporting: Juan Pablo; Lora, Botía, Iván Hernández, Canella; Rivera, Nacho Cases (Bilic 79'); Trejo (Ayoze 75'), André Castro, De las Cuevas; i Barral.

Gols: 0-1 (12') Adriano.

Àrbitre: Clos Gómez (col·legi aragonès). Targetes grogues: a Nacho Cases (34'), Pedro (49'), André Castro (86'), Busquets (90').

LLEGIU LA CRÒNICA MINUT A MINUT

stats