Barça
Esports Barça 26/08/2011

Mascherano: "Fa un any ni m'hagués imaginat guanyar 4 títols el meu primer any al Barça"

'El jefecito' ha dit que el camp estava en males condicions però ha aclarit que la principal dificultat ha estat derrotar "un equip que ho havia guanyat tot l'any passat"

Martí Molina
1 min
Mascherano i Rodríguez salten per la pilota / EFE

BarcelonaExtraordinàriament feliç després de guanyar la Supercopa d'Europa, Javier Mascherano ha reconegut que "fa un any ni m'hagués imaginat guanyar 4 títols el meu primer any amb el Barça". El jugador, que ha disputat els 90 minuts amb el Porto, ha contribuït com a central a alçar el trofeu, amb una actuació impecable, sempre ben situat i sense perdre la concentració.

Sobre el partit en sí, i qüestionat sobre el camp i la xafogor que feia aquest divendres a Mònaco, 'el jefecito' ha dit que "era difícil jugar amb aquestes circumstàncies", però ha aclarit que sobretot "era difícil jugar contra el Porto, un grandíssim equip que ho havia guanyat tot l'any passat. No li hem de treure mèrits a això". Tot i això, Mascherano ha dit que "hem fet un partit que no ha estat dels millors d'aquest equip, però sí que ens ha servit per guanyar la Supercopa".

stats