BARÇA
Esports Barça 18/08/2011

Guardiola iguala els onze títols de Cruyff com a entrenador del Barça

Xavi ha superat Amor com el jugador blaugrana amb més títols (17) i Messi s'ha convertit, amb vuit gols, en el màxim realitzador de la història de la Supercopa d'Espanya

Redacció
1 min
Pep Guardiola, celebrant el tercer gol del Barça en la tornada de la Supercopa. GUSTAU NACARINO / REUTERS

BarcelonaEl tècnic blaugrana Pep Guardiola ha igualat avui els onze títols de Johan Cruyff com a entrenador del Barça, després de vèncer (3-2) al Reial Madrid a la Supercopa d'Espanya.

Així, Guardiola acumula en les seves quatre temporades al capdavant de l'equip tres Lligues, una Copa del Rei, tres Supercopes d'Espanya, dues Lligues de Campions, un Mundialet de Clubs i una Supercopa d'Europa.

D'aquesta manera, l'entrenador català ha igualat els títols del seu 'mestre', que en els anys noranta va aconseguir quatre Lligues, una Champions, una Recopa, una Supercopa d'Europa, una Copa del Rei i tres Supercopes d'Espanya en vuit anys al capdavant del equip blaugrana.

Dos jugadors blaugranes més també han ampliat els seus rècords personals. El migcampista Xavi Hernández ha superat Guillermo Amor com el jugador blaugrana amb més títols oficials (17), mentre que Leo Messi s'ha convertit en el màxim anotador de la Supercopa d'Espanya, amb 8 gols, dos més que l'exmadridista Raúl González.

stats