COPA DEL REI
Esports Barça 21/09/2011

El Barça haurà de jugar un partit de Copa 24 hores després d'un partit de la selecció espanyola

La Federació Espanyola ha comunicat al Barça que el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei es disputarà el dimecres 16 de novembre. Aquest matx es jugarà just l'endemà d'un partit amistós de la selecció espanyola previst en una de les dates fixades per la FIFA

Redacció
1 min
Pep Guardiola dóna ordres durant la contundent victòria del Barça contra l'Osasuna.

BarcelonaEl portaveu del club, Toni Freixa, ha admès que tot plegat és un problema i que es lluitarà per intentar trobar una data diferent. "La Federació haurà de solucionar-ho, aquesta data és un problema", ha comentat.

La Federació Espanyola ha comunicat que el partit d'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, que s'havia de jugar mentre el Barça és al Mundial de Clubs, es disputarà aquest 16 de novembre.

Dimarts, Pep Guardiola va alçar la veu afirmant que "és un handicap que el partit de Copa sigui l'endemà d'un amistós d'Espanya, perquè no tindrem jugadors", i va afegir que "al Japó hi anirem, per tant, hauran de canviar la data de Copa del Rei, perquè només poden jugar quatre jugadors del filial, segons la norma, i no tindrem prou futbolistes".

stats