Barça
Esports Barça 19/03/2011

El Barça mostra a la UEFA el seu malestar pel darrer control antidopatge

Josep Maria Bartomeu, vicepresident del club, i Andoni Zubizarreta, director esportiu, van escenificar el malestar del club pel darrer control d'orina

Redacció
1 min
Sorteig de la Lliga de Campions.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } L'entrenament del Barça de dijous era d'allò més tranquil fins que de cop i volta van anunciar els jugadors que deu d'ells havien de passar un control antidopatge sorpresa de la UEFA just quan acabessin els exercicis. Havien aparegut els vampirs, uns que no xuclen la sang, sinó que només volen mostres d'orina. Els futbolistes es miraven entre ells amb cara de no creure-s'ho, i no van poder evitar riure per sota el nas.

Justament quatre dies després que des de Madrid obrissin el ventilador amb una insinuació maliciosa que vinculava els èxits del Barça amb el possible dopatge, Messi, Afellay, Xavi, Villa, Jeffren, Piqué, Pinto, Iniesta, Valdés i Mascherano van ser els jugadors del Barça escollits per la UEFA per passar el control d'orina.

Ahir el Barça va aprofitar el sorteig de la Lliga de Campions a Nyon per queixar-se a la UEFA pel darrer control. Josep Maria Bartomeu, vicepresident, i Andoni Zubizarreta, director esportiu, van escenificar el malestar del club.

stats