BARÇA
Esports Barça 22/06/2011

El Barça podrà portar 'Unicef' a la samarreta també a la Lliga de Campions

El portaveu del Barça, Toni Freixa, ha anunciat que la UEFA ha donat permís per portar 'Unicef' a la samarreta als partits internacionals.

Redacció
2 min
Toni Freixa considera molt greus les acusacions de Mourinho, i el decep que el Madrid les corrobori.

BarcelonaToni Freixa ha anunciat els darrers acords de la junta directiva, molts d'ells relacionats amb qüestions de patrocinadors. Freixa ha anunciat que "fruit de la nostra acció activa amb la UEFA, ens han comunicat que serà possible que als partits de Lliga de Campions es pugui exhibir el logo d'Unicef a l'esquena, pendent de definir disseny".

Barça Intersport d'handbol

Freixa també ha anunciat que un acord amb Regal "perquè l'any vinent, amb les mateixes condicions, l'equip de bàsquet sigui el "Barça Regal". Agraïm la predisposició de Regal per entendre que el nom estigui per davant". I referent a la secció d'handbol, el nou patrocinador serà "Interesport", de manera que la secció es dirà "Barça Intersport". També es manté el segon patrocinador, Llet Nostra.

Freixa també ha parlat de l'acord "de la junta directiva de ratificar i constituïr formalment el Consell del Palau Blaugrana, òrgan col·legiat format per grups d'animació del Palau i representants de les seccions, que regularà accions d'animació pacífica".

Finalment, Freixa ha anunciat que "la festa del Gamper servirà per presentar l'equip i per fer la trobada mundial de penyes el dilluns 22 d'agost". Ara, Freixa ha reconegut que encara no hi ha rival.

Entrades per la Supercopa de Mònaco

També s'ha parlat de les entrades de la Supercopa d'Europa. El club disposa de 5.500 entrades per a aquest compromís. Així, el 85% d’aquestes entrades es destinaran als socis i penyes del Club; és a dir, 4.675. D’aquestes 4.675, 3.740 seran per als socis i 935 per a les penyes. La resta d’entrades, 825, seran per als compromisos institucionals, esportius i contractuals del Club.

Com en altres ocasions, aquesta petició caldrà fer-la mitjançant un formulari disponible al lloc web "www.fcbarcelona.cat". Cada soci pot fer una única petició d’una entrada. En cas que hi hagi més sol·icituds que entrades disponibles, el dia 6 de juliol se sortejaran davant de notari entre els socis inscrits. A partir d’aquesta data, el 6 i 7 de juliol, el Club comunicarà als socis agraciats el procés per a la recollida de les entrades, que serà de l’11 al 15 de juliol.

stats