Barça
Esports Barça 07/12/2010

El Barça ja coneix 4 dels 6 possibles rivals a vuitens de la Champions: Milan, Inter, Lió i Marsella

Barça, Tottenham, Schalke, ManU, Chelsea i Madrid són primers. Inter, Lió, València i Copenhaguen; segons. La resta (2 primers i 4 segons) es coneixeran dimecres

Martí Molina
2 min

BarcelonaDesprés de la jornada de dimarts, i a l'espera que aquest dimecres se celebri l'última jornada dels grups E a H, el Barça ja coneix 4 dels 6 possibles rivals a vuitens (tenint en compte que ni el Copenhaguen ni el València no pot ser un d'ells): són el Milan, l'Inter, l'Olimpique de Marsella i l'Olimpique de Lió. El València, de la seva banda, també coneix 4 dels 5 possibles adversaris: Tottenham, Schalke, Bayern o Chelsea (ja que els xe no poden jugar ni contra el Manchester, ni Barça ni Madrid).

Tottenham, Schalke i Manchester United són els equips que aquest dimarts han certificat la primera posició als seus grups de la Champions (a més del Barça, que ja va aconseguir la primera plaça en l'última jornada); mentre que Inter, Lió, València i Copenhaguen han acabat la lligueta en segona posició. D'altra banda, Twente, Benfica, Rangers i Rubin Kazan han acabat tercers i s'han classificat per l'Europa League; mentre Werder, Hapoel de Tel Aviv, Bursaspor i Panathinaikos han quedat eliminats d'Europa.

Al grup dels blaugrana (D) només quedava per decidir el segon classificat, que finalment ha estat el Copenhaguen; que ha derrotat el Panathinaikos per un contundent 3 a 1. Els homes que dirigeix Slobakken han estat superiors durant tot el partit i s'han convertit en el primer equip danès que accedeix als vuitens de final de la Champions. El Panathinaikos, en canvi, ha quedat eliminat després de sumar tan sols 2 punts de 18 possibles.

Al grup del València (C) l'únic dubte era saber qui ocuparia la primera plaça, que finalment s'ha decantat pel Manchester United. L'altre partit, que jugaven el Bursaspor i el Glasgow Rangers (1-1) no tenia transcendència, ja que els escocesos ja s'havien classificat per l'Europa League.

D'altra banda, al grup A, Tottenham i Inter es jugaven la primera posicó, que finalment ha anat a parar a mans del Hotspur tot i haver empatat a 3 al camp del Twente. Els anglesos s'han vist beneficiats per la derrota de l'Inter al camp del Werder Bremen (3-0) en un mal partit dels de Rafa Benítez. Amb aquests resultats, el Tottenham acaba primer, seguit de l'Inter. Tercer, i classificat per l'Europa League, el Twentee; i últim el Bremen.

I al grup B el Shalke no ha deixat escapar l'oportunitat de classificar-se com a primer de grup i ha derrotat el Benfica a domicili (1-2). El Lió, que ha empatat a casa contra el Hapoel de Tel Aviv, s'ha hagut de conformar amb la segona plaça. Malgrat la derrota, el Benfica jugarà a l'Europa League, mentre els israelians queden elminiats d'europa.

A més d'aquests equips, Chelsea i Madrid ja van certificar, en la jornada anterior, la seva classificació com a primers de grup.

stats