Barça
Esports Barça 17/06/2012

El Barça i el València busquen solucions econòmiques per tancar el traspàs de Jordi Alba

Com un club ofereix 12 milions d'euros i l'altre en demana 15, una de les claus serà la quantitat pactada per als ingressos variables relacionats amb el rendiment del futbolista

à. G.
1 min
Andrés Iniesta (primer) i Jordi Alba (tercer)

BarcelonaEl Barça i el València busquen solucions econòmiques per arribar a un acord per al traspàs de Jordi Alba. Com un club ofereix 12 milions d'euros i l'altre en demana 15, una de les claus serà la quantitat pactada per als ingressos variables relacionats amb el rendiment del futbolista.

El València té molt avançada l'operació amb l'AC Milan per fer-se amb els serveis de Dídac Vilà, que aquesta temporada ha jugat cedit a l'Espanyol, però no tancarà l'acord fins que no pacti la sortida de Jordi Alba al Barça.

El lateral, que a l'Eurocopa ha començat a fer entrevistes en català, tindrà a can Barça un salari molt superior al que tenia pactat a València, on percep 1,2 milions d'euros per temporada.

Tot i que Braulio Vázquez, director esportiu del València, recorda que el traspàs de l'internacional Jordi Alba el Barça encara no està tancat, els dos clubs confien en poder completar aquesta setmana.

El club que presideix Manuel Llorente es posa com a data límit per signar l'acord el 30 de juny ja que així podria incloure l'operació al balanç econòmic de la temporada 2011-12.

stats